Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

Mothers for Mothers (M4M)

M4M logo1Mothers for Mothers (M4M) is een project waarin vriendschapskringen worden opgericht voor jonge moeders. Deze kringen worden begeleidt door meer ervaren moeders. Dat zijn de kringleidsters. Door de vriendschapskringen creëren we een informeel netwerk waar jonge moeders terecht kunnen voor ontmoeting met elkaar, een luisterend oor en oprechte aandacht. De kringleidsters delen hun persoonlijke ervaringen rondom het moederschap met de deelnemers, leiden de bijeenkomsten en zorgen voor een inhoudelijk invulling. Vaak wordt er met thema’s gewerkt.

Achtergrond van het project is dat Jonge moeders zich vaak in een kwetsbare situatie bevinden. Zij hebben een verhoogd risico om aan de rand van de samenleving te belanden en de kansen die er zijn om weer volwaardig mee te kunnen doen, door bijvoorbeeld het volgen van een opleiding worden regelmatig onbenut gelaten. Voor jonge moeders is er nu een informeel netwerk waar zij terecht kunnen voor ontmoeting, herkenning en ondersteuning. Hierdoor hopen we dat het gevoel van eenzaamheid zal afnemen en het zelfvertrouwen zal groeien.

Moeders met interesse kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met Wenda, zij is trainer en projectmedewerker bij Solidair. Ook kringleiders en crècheleidsters kunnen zich aanmelden. Voor de vacature klik je hier. Je kunt de flyer met informatie voor deelnemers van de vriendschapskring hierna downloaden.

Meer informatie voor deelnemers aan M4M, download hier de flyer of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen met Wenda kan ook: tel. 06 31935170

Volg ons ook op Facebook

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD