Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

nieuws

Project Mothers for Mothers (M4M) gaat van start

M4M logo1We gaan in het najaar van start met het project Mothers for Mothers. Dit is een project waarin vriendschapskringen worden opgericht voor jonge moeders. Deze kringen worden begeleidt door meer ervaren moeders, de zogenaamde kringleiders. Achtergrond van het project is dat Jonge moeders zich in een kwetsbare situatie bevinden. 


Zij hebben een verhoogd risico om aan de rand van de samenleving te belanden en de kansen die er zijn om weer volwaardig mee te kunnen doen, door bijvoorbeeld het volgen van een opleiding worden regelmatig onbenut gelaten. Voor jonge moeders is er geen informeel netwerk waar zij terecht kunnen voor ontmoeting, herkenning en ondersteuning.

In de zomer van 2018 worden er voorbereidingen getroffen, zodat de kringen in het najaar kunnen starten. In september is er een startevent voor jonge moeders en vinden er trainingen plaats voor de kringleiders.
We zijn nu op zoek naar moeders die als kringleider willen meewerken. Meer informatie over deze vacature vind je in onze vacaturetekst. Download deze vacaturetekst hier.

Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons ook op Facebook

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD