Copyright 2008-2019 - Solidair Groningen & Drenthe

nieuws

Nieuws archief

Jaarmeeting Diaconaal Platform Groningen

jaarmeeting Diaconaal GroningenDiaconaal werk is goed werk. Diaconaal werk is je inzetten voor de mensen die hulp nodig hebben: voor de armen, de zieken en de eenzamen. Of het nu gaat om oude mensen of jonge mensen, we willen er zijn voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken.

Maar soms lijkt het alsof we water naar de zee dragen. De nood verdwijnt nooit. Toch heeft diaconaal werk wel degelijk invloed. En daar willen we het over hebben tijdens de jaarmeeting van het Diaconaal Platform Groningen op 12 februari 2018.

Het thema is: Diaconaat – ‘Goed werk mien jong’.

Tijdens de jaarmeeting willen we ervaringen delen. Er zijn presentaties van mensen die net een zetje hebben gekregen waardoor ze weer verder kunnen met hun leven. En presentaties van de mensen die daarmee hebben geholpen. Ook willen we graag ruimte bieden om uw eigen ervaringen te delen. Zodat u wordt bemoedigd en weer verder kan met wat u zo graag doet: goed werk.

Meer lezen en aanmelden op Groningendiaconaal.nl

Volg ons ook op Facebook

Agenda

Onze nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief ontvangen...?

We sturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief rond, met informatie over ons werk. Als je die wilt ontvangen, moet je je even inschrijven.

Inschrijven nieuwsbrief SGD