• darkblurbg

Mothers 4 Mothers, onze stagiare Yasmina vertelt...

Gepubliceerd op: 28-04-2022

Mothers4Mothers

Op dit moment zit ik alweer bijna in mijn eind periode van mijn stage binnen solidair Groningen & Drenthe en heb ik veel binnen Solidair Groningen & Drenthe mogen zien en meemaken.  Een van de mooie projecten waar ik aan mocht deelnemen is Mothers4Mothers. Dit is een groep waar moeders nieuwe sociale contacten maken,  kennis en ervaringen delen met elkaar, een groep waar wij iedere keer een mooie en nuttig onderwerp bespreken over een bepaalde thema,  een groep waar we elkaar helpen en naar elkaar luisteren, lachen en het gezellig hebben met elkaar.

Woensdag 20 april mocht ik deelnemen aan dit mooie project Mothers4Mothers.  Tijdens het deelnemen aan het project was ik vooral aan het observeren wat er allemaal gebeurt in deze mooie kring. Wat was dat een prachtige ervaring! Tijdens deze kring viel mij op dat moeders heel open met elkaar over verschillende soorten onderwerpen praatten, moeders die met elkaar mee dachten en tot oplossingen probeerden te komen, moeders die ervaringen en tips met elkaar deelden en samen ook lol habben. Tijdens het praten zijn we ook aan de slag geweest met een knutselwerk, dat was geweldig! Leuk, gezellig en creatief bezig zijn tijdens het delen van ideeën, tips en ervaringen met elkaar.

Wat werd ik gelukkig van het zien hoe moeders die elkaar nog helemaal niet zolang kennen, zo snel een band met elkaar aan het ontwikkelen zijn en zo snel zo’n mooi groep zijn geworden waar je jezelf kan zijn, het gezellig kan hebben en van alles met elkaar kan delen en doen. Kortom, echt een geweldige groep die zich aan het ontwikkelen is tot iets moois!

Dankbaar en trots om dit allemaal te kunnen zien en meemaken als stagiaire binnen Solidair Groningen & Drenthe.

Yasmina Farsad