• darkblurbg

Mothers4mothers

Gepubliceerd op: 10-04-2021

Op vrijdag 19 maart was het de eerste keer sinds lange tijd dat Mothers4Mothers (M4M) weer bij elkaar mocht komen.
Vanwege de coronamaatregelen hebben de bijeenkomsten steeds online plaatsgevonden en probeerden we via zoom te delen met elkaar. Dat ging de ene keer beter dan de andere keer, het was soms zoeken naar de vorm. Maar elke maand hebben we een bijeenkomst voorbereid, gepland en gehouden.
En dan nu weer in het echt....hoe fijn was dat! De opluchting elkaar weer te zien was voelbaar. Een moeder was zelfs zo blij dat haar vriend, die radiodj is, spontaan besloot reclame te maken voor M4M en haar blijdschap via de ether kenbaar te maken. Hoe bijzonder is dat om M4M zo te horen, dat zegt toch heel veel... het was een hele fijne ochtend!!
Vrijdag 23 april komen we weer bij elkaar. Het thema is "zeg het met bloemen"...een nieuw begin! Moeders zijn van harte welkom. Omdat door de coronamaatregelen het aantal moeders dat mag komen wel beperkt is, vragen we moeders zich op te geven. Helaas kunnen nog geen kinderen mee: we proberen de maatregelen zo goed mogelijk in acht te nemen en alle loopbewegingen te beperken.
Moeders kunnen zich opgeven via yvonne@solidairgroningendrenthe.nl of bellen/appen naar 0630865065