• darkblurbg

Start Mothers4Mothers in Klazienaveen

Gepubliceerd op: 25-03-2022

Aankomende woensdagochtend, 30 maart,  gaat de allereerste Mothers4Mothersgroep in Klazienaveen van start!!

Zou jij graag weer eens gezellige dingen willen doen? Zou jij eens willen horen hoe andere moeders die vraag oplossen waar jij al even over nadenkt? Elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen? Even tijd en ruimte voor jezelf?

Dan is de M4M vriendschapskring echt iets voor jou!!

In de kring ontmoet je ander moeders of andere aanstaande moeders, luister je naar elkaar en heb je aandacht voor elkaar, gewoon een plek waar je even jezelf mag en kunt zijn.

Soms wordt er alleen gepraat, veel gelachen, soms is er een thema of wordt er geknutseld of een spel gespeeld, al naar gelang wat jij graag wilt of nodig hebt. Je kunt een kop koffie of thee drinken en je kunt handige tips en trucs van elkaar horen en leren. En soms is het fijn er gewoon te zijn en alleen maar te luisteren, ook dat kan en mag. Het gaat erom dat jij je plekje hebt.

Kinderen die nog niet naar school gaan kunnen gewoon met je mee, want er is oppas aanwezig. Er is een lieve betrouwbare crecheleidster zodat jij tijd hebt voor jezelf en voor de andere moeders.

Vanaf 9.50 staat de koffie klaar in MFC Noorderbreedte, Meteoor 3 Klazienaveen ! Je bent heel erg welkom 😀 We beginnen om 10 uur.

Heb je interesse en lijkt het je leuk? Reageer dan via mail of bel, maar spontaan binnenkomen kan natuurlijk ook!! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Eggen, de projectleider van M4M, yvonne@solidairgroningendrenthe.nl of bel naar 0630865065