• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dit zijn onze huidige projecten

Onze projecten zijn gericht op het creëren van bewustwording, activering en het bieden van perspectief in persoonlijke levens en in de lokale samenleving. Wij willen dat mensen zich gewaardeerd voelen, tot ontplooiing komen en verantwoordelijkheid nemen.

We dagen je uit om met ons mee te doen. Bekijk onze projecten en lees hoe jij een bijdrage kunt leveren om samen met ons te bouwen aan een sociale en rechtvaardige samenleving.

Je kunt je als vrijwilliger inzetten voor een van onze projecten. Via het contactformulier kun je aangeven voor welk project je interesse hebt. Mocht je ons financieel willen steunen, dan is jouw gift van harte welkom. Voor een inhoudelijke vraag over een project verwijzen we je naar de genoemde projectleider

ik doe mee als vrijwilliger

ik geef een financiele bijdrage

New@home Groningen

New@home Groningen

Doelstelling: Het vergroten van het sociaal, cultureel en emotioneel kapitaal van 120 leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) in Groningen over de periode van 3jaar.

New@home Zuidoost Drenthe

New@home Zuidoost Drenthe

Doelstelling:  Het vergroten van het sociaal, cultureel en emotioneel kapitaal van 60 leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) in Zuidoost Drenthe over de periode van 2,5 jaar.

Mothers for mothers (M4M}

Mothers for mothers (M4M}

Mothers for mothers (M4M} is een project waarin vriendschapskringen worden opgericht voor jonge moeders die er terecht kunnen voor een ontmoeting met elkaar, een luisterend oor en oprechte aandacht.