• darkblurbg

impactjaarverslag

Gepubliceerd op: 22-06-2024

Het Impactjaarverslag biedt een overzicht van de projecten van Solidair Groningen & Drenthe, die zijn gericht op het signaleren van verborgen armoede, steun bij integratie voor nieuwkomers, het activeren van kerken voor duurzaamheid en allerlei ander maatschappelijk activeringswerk. Overal gaat het om mensen op weg te helpen en een beetje gelukkiger te maken.

De projecten van Solidair zijn opgezet met veel verschillende partners; verspreid in de provincies Groningen en Drenthe. Over enkele projecten is er een uitgebreider verhaal met ervaringen van deelnemers in het Impactjaarverslag opgenomen; van alle projecten zijn de behaalde resultaten vermeld.

Verder in het jaarverslag de historie en ontwikkeling van Solidair sinds 1957 en de huidige organisatie. Er werken bij Solidair Groningen & Drenthe 10 medewerkers samen met meer dan 100 vrijwilligers en stagiairs aan de projecten, die voor vele honderden mensen in het noorden veel impact blijken te hebben. Wij nodigen u graag uit het Impactjaarverslag te lezen.

https://solidairgroningendrenthe.nl/over-ons/jaarverslagen-jaarrekeningen-en-strategisch-plan/