• darkblurbg
  • darkblurbg

Onze maatschappelijke projecten zijn gericht op het creëren van bewustwording, activering en het bieden van perspectief in persoonlijke levens en in de lokale samenleving. Wij willen dat mensen zich gewaardeerd voelen, tot ontplooiing komen en verantwoordelijkheid nemen.

Overzicht maatschappelijke projecten

We dagen je uit om met ons mee te doen! Bekijk op deze pagina het overzicht van al onze maatschappelijke projecten en lees hoe jij een bijdrage kunt leveren om samen met ons te bouwen aan een sociale en rechtvaardige samenleving.

Werken als vrijwilliger aan onze projecten

Je kunt je als vrijwilliger inzetten voor een van onze maatschappelijke projecten. Per maatschappelijk project kan je je interesse aangeven. Mocht je ons financieel willen steunen, dan is jouw gift van harte welkom. Ook dit kan je per project aangeven. Voor een inhoudelijke vraag over een maatschappelijk project verwijzen we je naar de genoemde projectleider.

Huidige, komende en afgeronde projecten

Op dit moment werken we aan een aantal heel diverse maatschappelijk projecten met een heel verschillende achtergrond. Wanneer je klikt op "huidige projecten" kan je meer lezen over hoe wij bouwen aan een sociale en rechtvaardige samenleving. Dat we dat in de toekomst ook blijven willen doen, is voor ons vanzelfsprekend. Bij "projecten in ontwikkeling" wordt genoemd waar we ons op gaan richten. We hebben in de loop der jaren erg mooie projecten mogen realiseren en mogen samenwerken met diverse partners. Onder "afgeronde projecten' vind je meer informatie over deze projecten.

 

Vragen? Neem contact op 

Voor een inhoudelijke vraag over een maatschappelijk project verwijzen we je naar de genoemde projectleider. Uiteraard kan je altijd ons contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.