• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Onze huidige projectenNew@home Groningen

New@home Groningen

Doelstelling: Het vergroten van het sociaal, cultureel en emotioneel kapitaal van 120 leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) in Groningen over de periode van 3jaar.

New@home Zuidoost Drenthe

New@home Zuidoost Drenthe

Doelstelling:  Het vergroten van het sociaal, cultureel en emotioneel kapitaal van 60 leerlingen van de Internationale Schakelklas (ISK) in Zuidoost Drenthe over de periode van 2,5 jaar.

Mothers for mothers (M4M}

Mothers for mothers (M4M}

Mothers for mothers (M4M} is een project waarin vriendschapskringen worden opgericht voor jonge moeders die er terecht kunnen voor een ontmoeting met elkaar, een luisterend oor en oprechte aandacht.

Ieder kind telt mee in het westerkwartier

Ieder kind telt mee in het westerkwartier

Doelstelling: Op 25 scholen in de gemeente Westerkwartier zijn bovenbouwleerlingen zich bewust van de gevolgen van armoede, hoe het voelt om arm te zijn en hoe ieder kind in de klas mee kan doen. Leerkrachten zijn getraind en zijn in staat om armoede bespreekbaar te maken, te herkennen en passende ondersteuning te geven. Scholen hebben armoedebeleid geformuleerd en voeren dit uit.

Maatwerk(t)

Maatwerk(t)

Doelstelling: In de gemeente Tynaarlo is de aansluiting van sociaal-maatschappelijke activiteiten op mensen met een psychiatrische beperking verbeterd en de eenzaamheid verminderd door: het aanbieden van maatjescontact; activiteiten goed te laten aansluiten op de wensen en behoefte van de doelgroep; de samenwerking tussen lokale organisaties te laten toenemen.