• darkblurbg

De dag van de vrijwilligers, project Maatwerk(t)

Gepubliceerd op: 16-12-2022

Woensdag 7 december was het de dag van de vrijwilliger. Hoe leuk is het dan om vrijwilligers met wie je nauw samenwerkt even in het zonnetje te zetten?
Binnen project Maatwerk(t) werk ik samen met een aantal vertegenwoordigers van kerken in Zuidlaren. Samen vormen we de projectgroep en bundelen we onze energie om maatjes te zoeken, acties te bedenken en samenwerkingsverbanden te vinden. Een leuke, maar niet altijd even makkelijke opdracht!!
Op 7 december hebben we samen gegeten in het restaurant Zuidend op het Dennenoordterrein. Waar kan je op zo'n dag beter eten dan op de plek waar het project over gaat?
In restaurant Zuidend kunnen cliƫnten, medewerkers en andere bezoekers genieten van lekker eten. Het restaurant staat voor groen en duurzaam, er wordt voor de gerechten zoveel mogelijk gebruik van regionale producten die o.a. komen uit de eigen tuin bij het restaurant of van De Stiep.
Wilt u hier ook eens eten en zo meer ontdekken welke prachtige initiatieven nog meer op het Dennenoordterrein in Zuidlaren worden ontplooid? Kijk dan op https://www.lentis.nl/restaurants/zuidend/#map