• darkblurbg
  • darkblurbg

Een maatje vertelt....project New@home Groningen

Gepubliceerd op: 23-06-2021

Mijn contact met Arian verliep sinds de eerste kennismaking enorm goed, er was een klik en een gezamenlijke interesse naar de activiteiten die wij zouden doen. Arian houdt heel erg van sporten en nieuwe dingen uitproberen en ik ook, hierdoor verliepen alle afspraken met geplande activiteiten heel erg goed.

Wanneer Arian aangaf dat hij graag nieuwe activiteiten wou uitproberen, moest ik heel erg creatief gaan denken. Dit kwam vanwege de beperkingen van de corona en de lockdown. Ik had dit dan ook aangepakt door aan de hobby's en interesses van Arian te denken om hierbij een aansluitende activiteit organiseren. 

Wanneer Arian vragen had, beantwoordde ik de vragen vanuit mijn ervaring en perspectief. Bijvoorbeeld de vragen over de middelbare school, hierbij gaf ik Arian veel tips en advies die ik mijzelf zou vertellen als ik weer naar de middelbare school zou moeten gaan. 

Toen onze laatste afspraken naderde, gaf ik Arian telkens voorzichtig aan dat het einde bijna naderde. Hierbij bereidde ik Arian er alvast op voor dat het geen verrassing zou zijn dat de laatste afspraak ook meteen de laatste ontmoeting was. Arian wou heel graag naar de bioscoop, maar dit kon niet vanwege de lockdown. Nu de bioscopen weer waren geopend, heb ik als laatste ontmoeting een bioscoopbezoek ingepland. Arian vond het enorm leuk en vertelde dat dit de leukste ontmoeting was. 

Dit was mijn ervaring over het contact met Arian en de geplande afsluiting.

Met vriendelijke groet,

Melvin Hamad