• darkblurbg

Even bieproaten met Tweede Kamerleden

Gepubliceerd op: 25-03-2021

 

Vanaf vandaag worden Tweede Kamerleden door een speciale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het werk van GVA Groningen. Vanmorgen is de eerste nieuwsbrief verstuurd, met daarin een interview met Marjo van Bergen, teamleider bij GVA Groningen, Wia Buze, streektaalzangers die een Gronings woord toelicht, een aantal belangrijke onderzoeksresultaten van Gronings Perspectief en tenslotte een voorwoord door de projectleider Gerard Agterkamp.

 

GVA Groningen wordt gedragen door een aantal lokale organisaties en is een project van Solidair Groningen & Drenthe. De projectfinanciering loopt in september 2021 grotendeels af en het zou zonde zijn als dit ten koste gaat van de geestelijke verzorging. De komende maanden zullen wij ons daarom inspannen om de continuïteit van GVA Groningen voor de komende jaren te waarborgen. Hiertoe hebben een aantal betrokken Tweede Kamerleden voorafgaande aan de nieuwsbrief een brief ontvangen waarin we hen vragen om een financiële bijdrage vanuit de overheid te bepleiten, zodat we het werk van GVA Groningen kunnen voortzetten.

 

Daarnaast zullen we de komende maanden regionale en lokale politici en bestuurders benaderen om te bekijken hoe we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat de komende jaren bewoners en organisatie ondersteund en begeleid kunnen worden bij het werken aan zingeving en perspectief. Bent u politicus of bestuurder en geïnteresseerd meld u dan aan voor de nieuwsbrief via info@gvagroningen.nl. Kijk voor meer informatie op www.gvagroningen.nl