• darkblurbg

Even voorstellen, onze nieuwe collega Jacqueline

Gepubliceerd op: 09-11-2020

Dag!

Graag stel ik me via deze weg voor: mijn naam is Jacquelien Dijkstra en sinds november mag ik een paar uurtjes per week voor New@home werken.

Al toen ik een kind was maakte ik me druk over het feit dat de ongelijkheid in de wereld zo groot is. Ik woonde in een fijn huis, had een lekker bed en mocht opgroeien in een warm gezin. En eigenlijk vond ik dat zo oneerlijk! Nu ik bijna veertig ben, heb ik dat gevoel nog steeds, vandaar dat ik me graag inzet om die ongelijkheid aan te pakken. Mijn sleutelwoord is daarbij: Verbinden. Dat probeer ik mijn werk op een ROC, waar ik lifecoach voor nieuwkomers ben. Maar ook in mijn rol als gemeenteraadslid. Verder geef ik trainingen voor en over nieuwkomers, waar ook het thema verbinding centraal staat.

Toen ik werd gevraagd mee te werken aan het project New@home, hoefde ik daar niet over na te denken. Dit project gaat wat mij betreft over hoe je er voor elkaar kunt zijn en daarnaast elkaar kunt leren kennen en van elkaar kunt leren. Verbinding is dus ook hierin een belangrijk thema. Met heel veel liefde hoop ik me dan ook het komend half jaar hiervoor in te zetten en samen te werken met een mooie club betrokken, gepassioneerde en enthousiaste mensen.

Met vriendelijke groet,

Jacquelien Dijkstra