• darkblurbg

Nieuw platform voor autistische volwassenen in Groningen en Drenthe

Gepubliceerd op: 22-10-2021

Volwassenen met een vorm van autisme in Groningen en Drenthe die op zoek zijn naar activiteiten of organisaties hoeven de informatie niet meer zelf bij elkaar te sprokkelen. In oktober 2021 is namelijk Eriswat.nl gelanceerd: een nieuw platform voor autistische volwassenen in Groningen en Drenthe. De website brengt alle informatie voor hen samen op één plek.

Om geïnteresseerden sneller wegwijs te maken is alle informatie samengebracht op één website (eriswat.nl). Op de website zijn al meer dan tachtig organisaties te vinden, per categorie of op de kaart. Organisaties die nog ontbreken worden opgeroepen zich aan te melden. Daarnaast zijn op de website te vinden: een activiteitenagenda, nieuws en vacatures. De website is gebouwd en ingevuld door autistische vrijwilligers.

Eriswat.nl is een initiatief van Autisme Digitaal en Solidair Groningen & Drenthe. Het is financieel mogelijk gemaakt door subsidies van het Oranjefonds, het Dr. C.J. Vaillantfonds en Welkom in de buurt.

Meer informatie: https://eriswat.nl

‘Er is wat’ is te volgen via een nieuwsbrief (http://eepurl.com/hE-EtT) en via Facebook (https://www.facebook.com/eriswatgroningendrenthe).