• darkblurbg

Slapend blij worden, voor ieder kind een goed bed.

Gepubliceerd op: 23-12-2021

Slapend blij worden, voor ieder kind een goed bed.

Het eerste bed is uitgereikt! In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor Slapend blij worden in Hoogeveen. We ontvangen veel hartverwarmende reacties van betrokken donateurs en inwoners van Hoogeveen. De donateursactie verloopt succesvol, het streefbedrag voor de eerste 25 bedden is binnen.

Afgelopen donderdag konden we het eerste gezin blij maken met een nieuw kinderbed! Dit bed werd eerder dit jaar gedoneerd uit de nalatenschap van beddentoko.nl van wijlen dhr. Hans Verhallen uit Hoogeveen.

Slapend blij worden is een initiatief van Solidair Groningen & Drenthe in samenwerking met SWW Hoogeveen, Stichting One en Stichting Present Hoogeveen. Met de bijdrage van o.a. de provincie Drenthe, Fundatie Sobbe, bedrijven en donateurs is er voldoende financiering om te starten met het project. Vanaf januari zullen we hulpverlenings- en vrijwilligersorganisaties actief benaderen over de mogelijkheden en werkwijze van het project; waarbij de aandacht voor de gevolgen van stille armoede door middel van samenwerking, training en het uitreiken van bedden centraal staat.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de projectleider Merian Rozema, merian@solidairgroningendrenthe.nl