• darkblurbg

Vacature bestuurslid (1)

Gepubliceerd op: 14-08-2020

Solidair Groningen & Drenthe zoekt een enthousiast vrijwilliger voor de functie van

 

Bestuurslid

 

Solidair Groningen & Drenthe is opgericht in 1957 als Stichting Katholiek Centrum voor Welzijnsbehartiging en doet maatschappelijk activeringswerk. Solidair signaleert sociaal maatschappelijke nood en ontwikkelt hiervoor projecten en trainingen die zijn gericht op bewustwording, activering en perspectief in de lokale samenleving en in persoonlijke levens. Zij activeert vrijwilligers en professionals om zich (op een vernieuwde wijze) in te zetten voor mens en maatschappij. Solidair Groningen & Drenthe streeft vanuit haar katholieke identiteit naar een sociale en rechtvaardige samenleving waarin mensen, vanuit hun verbondenheid met elkaar, gewaardeerd worden, tot ontplooiing komen en verantwoordelijkheid nemen.

 

Het bestuur bestaat uit vijf leden die de formele verantwoordelijk dragen van onze stichting. Het bestuur vergadert 4-5 keer per jaar. Van het bestuurslid vragen we affiniteit met de katholieke identiteit, visie en werkwijze van de organisatie. Het bestuurslid is bereid en in staat om actief mee te denken over de organisatie en ontwikkeling van Solidair Groningen & Drenthe.

 

Bent u geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Delissen, voorzitter, te bereiken via telefoonnummer 0657577206 of via mail: ruuddelissen@mac.com.

Uw sollicitatie met CV kunt u richten aan de bestuurssecretaris Bas Bakker via mail: s.j.m.bakker@xs4all.nl