• darkblurbg

Zingevingsfestival

Gepubliceerd op: 07-06-2022

Op 22 juni wordt wordt het jaarlijks terugkerende Zingevingfestival voor en door psychische kwetsbare mensen georganiseerd door de stichting Kom op verhaal. Het idee voor het organiseren van dit festival ontstond bij de dienst Geestelijke Verzorging van GGZ Drenthe. Zij wilden de talenten van psychiatrisch kwetsbare mensen voor het voetlicht brengen en delen met anderen. Bovendien waren er voor mensen met een psychische kwetsbaarheid weinig mogelijkheden voor vermaak en een dagje uit.
Het Zingevingsfestival is een dag vol activiteiten georganiseerd voor en ook mede door mensen met een psychische kwetsbare achtergrond, mantelzorgers en (zorg)begeleiders. De nadruk van dit festival ligt op de onderlinge ontmoeting, zingeving in de breedste zin van het woord en bovenal je zelf kunnen zijn. Een dagje genieten en de waan van alle dag loslaten, door onder andere te genieten van workshops, theater, muziek en sport.
Meer informatie is te vinden op https://zingevingsfestival.nl/
Met project Maatwerk(t), wat uitgevoerd wordt in de gemeentes Emmen en Tynaarlo, wil Solidair Groningen & Drenthe graag bijdragen aan het zich beter voelen, zelfverzekerder en zelfstandiger worden van mensen met een psychische kwetsbaarheid.